Poradna NUTREND Creatine Monohydrate Creapure 500 g

Autor: Martin | Vloženo: 12.06.2015 000 20:35 | Témata: Poradna NUTREND Creatine Monohydrate Creapure 500 g

Martin

Martin

Proč?

Proč se musí kreatin po 4 týdnech vysadit na 4 týdny. a zase dokola ?

  • Strongbody.cz

    Strongbody.cz

    12. června 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    pánové od konkurence Vám ve videu tvrdí, že kreatin cyklovat nemusíte. Co bude výsledkem? Že budete kreatin užívat stále a budete ho od nich stále kupovat (to je přínos spíš pro ně, než pro Vás). Druhým dopadem bude, že jeho účinky budete v průběhu času cítit méně a méně, až je neucítíte vůbec (možná jako pán na videu vlevo). A vůbec, video od pánů je plné polopravd a nepřesností, možná nezáměrně - z neznalosti a domněnek, možná záměrně - aby Vám co nejvíce prodali. Předpokládám, že jste však chtěl co nejobjektivnější informace.

    Samozřejmě, že můžete produkt užívat bez přestávky. Nic méně, myslím, že užívání s přestávkami Vám bude větším přínosem:
    1) Kreatin je návykový - tělo si na něj postupně navyká a abyste udržel stejný efekt kreatinu, pak musíte zvýšit dávku. Když ji nezvýšíte, přínos kreatinu se bude postupně snižovat, až ho třeba ani nepoznáte (ale přesto ho budete kupovat - platit za něj a užívat).
    2) Kreatin vysazujete, aby si tělo odvyklo a následně na kreatin opět reagovalo na 100% (alespoň na počátku).
    3) Ušetřené peníze za kreatin v době jeho neužívání určitě využijete jinak - klidně si to pořiďte jiný produkt (protein, sacharid, cokoliv). To jsou peníze, které jste ušetřil za kreatin v době, kdy byste ho užíval, ale už by Vám moc nepomáhal.

    Neříkám, že je kreatin špatný, ale zdůvodňuji, proč se má cyklovat - je to ekonomický důvod a i zdravotní důvod (dejte tělu oddechnout a pak ho zase zatěžujte).

    Zde kreatin v akci 1+1: http://www.strongbody.cz...

    Ať se Vám daří.

    S pozdravem,
    Strongbody.cz
    http://www.strongbody.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne (1)
  • 12. června 2015 - Oficiální zástupce obchodu kulturistika.com

    Dobrý den,

    cyklovat kreatin se vůbec nemusí! Jedná se již o dávno překonanou metodu. Nápomocno by Vám v tomto ohledu mohlo být naše video, vněmž se kreatinu věnujeme - http://shop.kulturistika.com...

    Doporučuji prostudovat i další videa a články naší Fitness poradny - http://shop.kulturistika.com...

    Nápomocen Vám zcela jistě bude i náš seriál FAQ (nejčastější dotazy) - http://www.kulturistika.com...

    K nákupu doplňků výživy můžete využít náš e-shop http://shop.kulturistika.com.
    Krom kreatinů tam naleznete také velké množství dalších doplňků výživy.

    Uvedené ceny nejsou konečné. Stačí se registrovat na našem shopu a využít nákupu ve výhodnější cenové skupině B, kterou Vám zdarma rádi nastavíme po té, co si o ní napíšete na e-mail [email protected].

    Za každý nákup navíc sbíráte body, jejichž prostřednictvím si můžete vytvářet slevové kupóny. (http://shop.kulturistika.com...)

    S přáním hezkého tým Kulturistika.com.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
  • 13. června 2015 - Oficiální zástupce obchodu PT Servis

    Dovolím si také přispět svojí troškou do mlýna.. byť jsem tu jakoby jako nováček, velkoobchodně fungujeme na českém trhu 20 let, takže budete těžko hledat někoho, kdo prodává creatin takříkajíc od plenek :-).. Co se cyklování creatinu týká, jsem zastáncem toho, že je potřeba v některých sportovních odvětvích creatin používat formou cyklování a někde to tolik nutné není. Ovšem zásadní je to vysazení. Nikdo ze zdejších přispěvatelů vám nevysvětlil rozdíl creatine monohydrátu a jiných forem creatinu. Tedy creatin monohydrát, by se opravdu měl užívat zhruba 2 měsíce a potom lépe na nějaký čas vysadit a je to hlavně o tom, že při dalším nasazení dostanete znovu impuls. To se ovšem netýká tzv. nových forem creatinu, jako je CEE, nebo kre-alkalyn. Zde není nutné vypouštět, totiž tyto formy creatinu neváží vodu ve svalovém vlákně, jsou poměrně rychleji účinné a třeba forma krea-base je funkčně vynikající nejen pro silový a objemový trénink, ale zejména tím, že neváže vodu, je vhodná i pro jiné sporty, kde nepotřebujete nárůst hrubého objemu, ale zlepšení tréninkových výkonů. Proto bych se zásadně nejdříve ptal k čemu používáte creatin a jakou jeho formu. Pot= bych dá se říci individuálně radil. Ono je totiž jiné dávkování například v objemové přípravě a nebo v přípravě na důležitý plavecký závod... většina obchodů se dnes specifikuje na fitness, ale to není jediný sport.
    Samozřejmě pokud budete chtít osobně poradit, najdete nás na www.ptservis.cz kde najdete kontakty a pokud budete chtít i největší výběr různých druhů creatinových produktů.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne
    • Martin

      13. června 2015 - Martin

      Zdravím, předně děkuji za rozsáhlé odpovědi, jsem teď o hodně chytřejší, ale bohužel stále jednoznačně nevím, jestli kreatin cyklovat, nebo ne. Rozhodl jsem se tedy trošku nastínit, co od kreatinu očekávám. Jsem 176cm vysoký a 70 kilo vážící, sportovně založený člověk. Tréning mám 7x týdně (4x posilovna, 3x běh nebo plavání). Rozhodl jsem se pár kylo svalů nabrat, aniž bych přišel o vyrýsovanou postavu, proto nechci žádné sacharidy. Mám jen 85% protein a teď nově kreatin.


    • PT Servis

      13. června 2015 - Oficiální zástupce obchodu PT Servis

      Tak jak to popisujete, bych osobně creatin monohydrát nebral, právě pokud nechcete ztratit vyrýsování. Osobně bych tedy šel spíše do Krea base kreatinu, nebo formy Kre alkalyn, ale podle mne by bylo dobré přidat i nějaké sacharidy a je otázka jak máte sestavený jídelníček a jak jste na tom s příjmem bílkovin, byť používáte 85% protein. Když budete potřebovat zavolejte v týdnu na 608340614 a můžeme probrat


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.