Poradna NUTREND Creatine Monohydrate Creapure 500 g

Autor: Martin | Vloženo: 30.07.2015 000 21:44 | Témata: Poradna NUTREND Creatine Monohydrate Creapure 500 g

Martin

Martin

Crea+hydro

Ahoj, mám takové dilema: mám tento kreatin a hydro protein. Obojí je vhodné brát ihned po tréningu, ale kreatin a protein se nemá brát najednou. Jak to mám vyřešit? ;)))

  • 30. července 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    proč by se kreatin nemohl brát společně s proteinem? Určitě to tak není!
    Jediné, co může nastat, že se z části kreatinu, díky kyselému prostředí po požití proteinu, stane kreatinin, který se posléze vyloučí močí. Ale jinak nic hrozného nehrozí. :-)

    Doporučuji Vám navštívit naší fitness poradnu, v níž se jak proteinům, tak i kretinům a jiným doplňkům a jejich uživání věnujeme - http://shop.kulturistika.com...

    Mnoho dalších užitečných rad pak zajisté naleznete také v našem seriálu FAQ (nejčastější dotazy) - http://www.kulturistika.com...

    K nákupu doplňků Vám pak vřele doporučujeme náš e-shop http://shop.kulturistika.com, na němž naleznete velké množství doplňků výživy.

    Uvedené ceny nejsou konečné. Stačí se registrovat na našem shopu a využít nákupu ve výhodnější cenové skupině B, kterou Vám zdarma rádi nastavíme po té, co si o ní napíšete na e-mail [email protected].

    Za každý nákup navíc sbíráte body, jejichž prostřednictvím si můžete vytvářet slevové kupóny. (http://shop.kulturistika.com...)

    S přáním hezkého tým Kulturistika.com.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.