Poradna Reflex Nutrition Creatine Monohydrate 250 g

Autor: | Vloženo: 26.01.2014 000 22:03 | Témata: Poradna Reflex Nutrition Creatine Monohydrate 250 g

Který je lepší?

Je lepší kreatin monohydrate od reflexu nebo od Aminostar?

  • 26. ledna 2014 - Oficiální zástupce obchodu F-sport

    Dobrý den,

    prosím neklaďte stále stejnou otázku do různých sekcí !

    není to moc důležité oproti jiným věcem. Doptávat se na Heurece je nesmysl, lepší je ptát se přímo na stránkách, které problematice rozumí.

    přeji pěkný den
    za www.f-sport.cz
    Martin


    Ps. Další dotazy dávejte prosím do diskuse- zde už to dále nečtu: http://www.f-sport.cz/bb/index.php

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • Frees

    Frees

    26. ledna 2014

    U Monohydratu je to docela jedno. Nerozlišoval bych značku. Nutné je, aby to byl čistý kreatin. Používám, jak Reflex tak ted mám Aminostar.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 26. ledna 2014 - Oficiální zástupce obchodu Nutrimax.cz

    Co se kvality týče, oba výrobky jsou velmi kvalitní a jak psal Frees, je nutné aby to byl čistý kreatin.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • AminoMax.cz

    AminoMax.cz

    27. ledna 2014

    Dobrý den,

    je to šumák. Vyberte si podle ceny nebo podle nálepky na obalu - která se Vám líbí více :))


    Přeji příjemný den.

    ___
    S pozdravem,
    Pavel Drška,

    obchodní zastoupení a distribuce fy aminoMax,
    Sportovní výživa aminoMax.cz - pro svaly to nejlepší
    http://www.aminomax.cz , mailto: [email protected]

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 27. ledna 2014 - Oficiální zástupce obchodu Goldfitness.cz

    Dobrý den, nad některými doporučeními docela žasnu, "vybírejte dle etikety, obrázku, ceny??". Člověk by si měl uvědomit, že se jedná o doplněk stravy, zde se nejedná o věc, která když Vám nebude vyhovovat, tak ji vyměníte, jde o doplněk, který cpete do svého těla a to několikrát denně, takže bych určitě doporučoval pročíst si pár recenzí a v každém případě by mělo jít především o kvalitu - čistotu! Doporučuji vždy vybírat kreatin, který nese ochrannou známku CREAPURE, je testován na různé škodliviny, odpadní látky, kreatinin atd. atd. Z Vaší otázky doporučuji zcela určitě zmíněný kreatin od Reflexu viz. http://www.goldfitness.cz...

    Přeji hezký den
    Goldfitness.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • AminoMax.cz

      27. ledna 2014 - AminoMax.cz

      Ad čistota a kvalita kreatinu,

      všichni výrobci sportovní výživy nakupují surovinu kreatin jen od pár mamutích farmaceutických továren. Odtud se nakupují veškeré kreatinové suroviny, kvalita je u všech výrobců stejná, každý si dělá na oko "pečeť kvality", někdo má Creapure, jiná "zaručená pečeť kvality" je Ultrapure, pak máte HPLC pure, 100% pure atd.
      Je to jen registrovaná obchodní značka toho či onoho výrobce.

      Asi jako kdybych prodával vlastní minerální vodu, označil ji jako Clearwater, tento název si nechal patentovat a tvrdil, že jen to, co obsahuje vodu Clearwater je zárukou nejvyšší čistoty a kvality. A všichni výrobci sodovek budou ode mě kupovat minerálku a uvádět na obalu logo Clearwater. Je to úplně to stejné.

      Nemohu sdělovat konkrétní značky a ani nechci, aby se podobně někdo vyjadřoval o nás, ale jestli koupíte kreatin monohydrát od nás nebo od jiné České značky nebo vyrobený v Německu nebo Rakousku, tak kvalitativně to bude stále stejný kreatin monohydrát vyrobený ve stejné kvalitě a od stejného farmaceutického velkovýrobce, který zásobuje celou střední evropu.
      Za kreatin a použití loga si připlatíte, stejný kreatin ve stejné kvalitě od stejného výrobce bez loga je levnější - ale už si nemůžete na obal dát hezké logo a vychvalovat výrobek do nebes :))


      Přeji příjemný den.

      ___
      S pozdravem,
      Pavel Drška,

      obchodní zastoupení a distribuce fy aminoMax,
      Sportovní výživa aminoMax.cz - pro svaly to nejlepší
      http://www.aminomax.cz , mailto: [email protected]


    • Goldfitness.cz

      27. ledna 2014 - Oficiální zástupce obchodu Goldfitness.cz

      Dobrý den,
      nechci tady nikoho přesvědčovat a už vůbec diskuzi přehazovat do pozice dohadů mezi distributory, snažil jsem se pouze konečnému zákazníkovi doporučit kvalitní produkt.
      Nejde jen o to, že je na etiketě napsáno např. Creapure, důležité je také, zda je výrobce seriózní, či ne, tedy bezproblémová historie značky v dlouhodobém horizontu, např. více než 15 let. Proč? Známé jsou praktiky zejména u tzv. "no name" značek, které se objeví jako "kometa", zazáří a následně "zmizí"... Jak zjistíte, že daný výrobce "nenastavuje" ve svém produktu kvalitní německý kreatin Creapure, kreatinem z Číny?? Ano na etiketě je stejný nápis, dá se říci "kreatin jako kreatin", nebo "voda, jako voda". Nicméně jedna voda může být ze "zatuchlé a špinavé kaluže" a druhá z "horského pramene"…"Voda jako voda" a "kreatin jako kreatin"?? Smutným faktem opravdu také je, že skutečný český výrobce v rámci sportovní výživy neexistuje, nebo existuje jen formálně, protože v rámci našeho trhu se nejedná o výrobu, ale o přebalování surovin dovezených z jiných trhů – v lepším případě je to například UK, nebo Německo, v tom horším je to např. Čína... Chytrý zákazník však toto vše ví a není třeba ho přesvědčovat... :-)

      Přeji pěkný den
      J. Krauz - Goldfitness.cz


    • AminoMax.cz

      27. ledna 2014 - AminoMax.cz

      A tak v tom s Vámi souhlasím.

      To máte pravdu, nikdy nemáte 100% jistotu. Když si jdete koupit do pekárny rohlíky, také musíte věřit, že pekaři třeba neruplo v kouli a nenasypal do pečiva kyanid. Nezbývá než důvěřovat.
      To samé i zde. Jak můžete vědět, že v tom či onom výrobku je zrovna to, co je na etiketě.
      Nebo, když to dotáhneme do konce, že zrovna onen výrobek je skutečně od pravého výrobce a není to kopie dovezená z Polska či Rumunska? To už nepozná nikdo, ani podle šarže, ani podle obalu, ani podle složení a když se udělá analýza, tak nepoznáte také nic (kvalita je stejná).

      Ad absurdum: zákazníkovi nezbývá než věřit.

      Z výrobců výživy si kreatin nikdo sám nevyrábí ani u nás, ani ve světě, stejně tak si žádná světová značka nevyrábí aminokyseliny nebo hydrolyzáty - úplně vše se kupuje od pár nadnárodních farmaceutických firem a jejich dealerů.
      Kdysi v začátcích doplňků si firma Weider sama vyráběla peptidové tablety kyselou hydrolýzou bílkovin, jenže to je 40 let zpátky, od té doby již nikdo výrobu základních surovin nedělá.
      Jedinou výjimkou jsou proteiny - mlékárny a sušárny, které produkují sušené proteinové prášky a některé z nich i přímo vyrábí proteiny pod svou značkou.


      Přeji příjemný den.

      ___
      S pozdravem,
      Pavel Drška,

      obchodní zastoupení a distribuce fy aminoMax,
      Sportovní výživa aminoMax.cz - pro svaly to nejlepší
      http://www.aminomax.cz , mailto: [email protected]


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.